Lekkerste Noaberbok

WIE BROUWT HET LEKKERSTE NAOBERBOKBIER 2015?

Hebt  u altijd al uw eigen bokbier willen brouwen?  
Nu kan het, dus grijp uw kans!

Tijdens een brouwdag bij Pakhuis Twente Albergen op zaterdag 31 oktober 2015 bestaat de mogelijkheid om samen met buren, vrienden of familie een eigen Naober-bokbier te brouwen. In samenwerking met Vitis Vino en Othmar Bierbrouwerij en onder begeleiding van ervaren brouwers brouwt u zeven liter bokbier. Uiteraard neemt u dat kostelijke vocht na bereiding mee naar huis.

Pakhuis Twente Albergen is sinds 2013 de bierspecialist van het oosten. Met niet minder dan 800 bieren uit de regio en de hele wereld in het assortiment heeft de brouwerij een biertje voor iedereen. In samenwerking met ABT Café-Bierlokaal Morshuis (100 bieren op fl es en 10 verschillende bieren aan de tap) biedt Pakhuis Twente Albergen liefhebbers de gelegenheid een eigen bokbier te brouwen.
Eventueel te combineren met een bierproeverij in de bierwinkel. Professionele en hobbybrouwers bieden de helpende hand. Pakhuis Twente Albergen werkt samen met Vitis Vino, de specialist in brouwbenodigdheden, en de Othmar Brouwerij uit Ootmarsum. De laatste is de grootste brouwerij van speciaalbieren in de regio. Vitis Vino zorgt voor de ingrediënten en de bij het brouwen noodzakelijke attributen en medewerkers van Othmar Brouwerij houden het hele proces in de gaten.

Hij (of zij) die het lekkerste Naober Bokbier 2015 brouwt, wint een dag ‘meedraaien’ in de Ootmarsumse brouwerij, met een overheerlijk ‘bierdiner’ als afsluiting van de dag.

Het Naober-arrangement op zaterdag 31 oktober 2015 ziet er als volgt uit:

10.00 uur: Koffie met Twentse lekkernij en uitleg over het brouwproces.
11.00 uur: Kiezen van ingrediënten en begin van het brouwproces.
12.30 uur: Stamppotbuffet met twee soorten stamppot en twee soorten vlees.
13.30 uur: Vervolg bokbierbrouwproces.
Tijdens deze brouwdag proeft u drie verschillende bokbieren, waarbij Othmar Bockbier zeker niet zal ontbreken!

De kosten voor deze dag bedragen 25 euro per persoon.
Per gezelschap/brouwsel betaalt u 27,50 euro voor de brouwset: alle ingrediënten, alle materialen om te brouwen en een lager-emmer.

Geef u op bij Pakhuis Twente o.v.v. Naober Brouwdag
Pakhuis Twente | Ootmarsumseweg 159 | Albergen | 0546-44 22 51 | www.pakhuistwente.nl/contact